Acasă Economic Întreruperile programate în reţeua electrică vor fi anunţate prin SMS

Întreruperile programate în reţeua electrică vor fi anunţate prin SMS

1174
0
DISTRIBUIȚI

Abonaţii companiei Delgaz Grid, vor fi informaţi cu privire la întreruperile planificate în alimentarea cu electri-citate prin SMS, începând cu această lună. 

Astfel, ei vor primi mesaj pe telefonul mobil cu cel puţin 48 de ore înainte de lucrarea efectivă la sistemul de distribuţie a energiei electrice. Mesajul va conţine informaţii cu privire la zona vizată de lucrări şi perioada de timp în care se estimează că va fi sistată alimentarea cu energie electrică. Datele privind întreruperile planificate în alimentarea cu energie electrică pot fi găsite şi pe portalul www.delgaz.ro, secţiunea „Energie electrică/ Informaţii utile/ Întreruperi programate“. Aplicaţia online a fost îmbunătăţită şi permite accesul mai uşor al utilizatorilor la datele privind întreruperile programate din fiecare judeţ. Odată selectată zona de interes, clienţii pot obţine informaţii complete despre toate întreruperile din ziua respectivă, din săptămâna curentă sau dintr-o localitate anume.

„Compania Delgaz Grid îşi diversifică permanent canalele de informare şi încearcă să pună la dispoziţia clienţilor soluţii moderne şi facile pentru ca aceştia să poată accesa informaţiile importante transmise de companie, în orice moment al zilei şi din orice locaţie. Clienţii care doresc să nu mai primească informaţii despre întreruperi sau vor să modifice anumite date sunt rugaţi să ne contacteze prin intermediul Centrelor de Relaţii Clienţi sau la adresa de e-mail: sesizari.distributie@delgaz-grid.ro, astfel încât să putem răspunde în mod optim acestor solicitări“, a spus Corneliu Zaiţ, purtătorul de cuvânt al E.ON România. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.