Acasă Eveniment Infractor – urmărit general

Infractor – urmărit general

819
0
DISTRIBUIȚI

Cosmin Ilie Cataramă, un recidivist în vârstă de 25 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este căutat de oamenii legii pentru că se sustrage de la executarea a doi ani şi cinci luni de închisoare. El a fost condamnat pentru infracţiuni la regimul circulţaiei rutiere şi influenţarea declaraţiilor. Ultimul domiciliu cunosc al acestuia este în comuna Borcea din judeţul Călăraţi. Oricine deţine informaţii în vederea depistării tânărului este rugat să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie ori să apeleze 112!

Potrivit setinţei,Cataramă a stat o vreme în gazdă la Alexandru Beşu, care are o stână în comuna Mărgineni, şi a lucrat la acesta. În noaptea de 5 spre 6 august 2019, el i-a furat maşina din curte lui Beşu, a condus-o fără permis şi apoi a incendiat-o pe un câmp de la marginea localităţii. Paguba este de aproximativ 7.000 de lei. Pentru toate acestea, a fost reţinut, arestat şi apoi pus sub control judiciar.

În noiembrie 2019 şi februarie 2020, după ce a plecat de la ferma lui Beşu, el l-a ameninţat pe acesta cu incendierea casei, animalelor şi a furajelor, dacă nu-şi retrage plângerea referitoare la furtul şi distrugerea maşini. Ameninţările au fost transmise telefonic, cu număr ascuns, prin SMS sau prin intermediari. În unele din ameninţări, Cataramă a spus „O să ardeţi ca şobolanii!“, „Nu mi-e teamă de puşcărie“, „Vreau să ajunge vedetă“. Prin sentinţa de condamnare, instanţa i-a interzis individului, timp de doi ani după rămânerea definitivă a hotărârii, să se apropie la mai puţin de 100 de metri de Beşu, casa acestuia, locurile în care bărbatul desfăşoară activităţi sociale şi să comunice cu el.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.