Acasă Administratie Infiltraţii de apă (din nou) în Piaţa Centrală

Infiltraţii de apă (din nou) în Piaţa Centrală

700
0
DISTRIBUIȚI

Deşi problema legată de infiltraţiile de apă din Piaţa Centrală nu este nouă, totuşi s-ar părea că autorităţile nu au încercat să insiste pe lângă constructor pentru a remedia complet şi definitiv situaţia.

De-a lungul timpului au fost nenumărate incidente din cauza infiltraţiilor de apă, care au continuat chiar şi după refacerea halei, în urma incendiului care a mistuit-o aproape în totalitate. În 2017, de exemplu, apa a creat un adevărat dezastru în mai bine de jumătate de clădire – a reuşit atunci să se infiltreze prin toate circuitele electrice şi prin senzorii de alarmă şi incendiu din tavane. Din fericire, la acel moment Piaţa Centrală nu era încă dată în folosinţă, aşadar atunci nu s-a pus problema de şi mai multe pagube.

După episodul din 2017, s-au mai făcut unele reparaţii, însă problemele nu au dispărut complet niciodată. Ca drept dovadă, cea mai recentă infiltraţie de apă a fost semnalată chiar luna trecută, atunci când, după o ploaie mai serioasă, câteva zone din clădire au fost din nou inundate, iar cei ce lucrează în hală au fost nevoiţi să scoată iar găleţile pentru a strânge apa năvălită înăuntru.

Din păcate însă, având în vedere că Piaţa Centrală este plină de comercianţi, s-ar putea ca infiltraţiile de apă frecvente să nu mai afecteze doar tavanele sau diverse colţuri ale clădirii, ci şi marfa oamenilor.

(I.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.