Acasă Eveniment Improvizaţie incendiară

Improvizaţie incendiară

389
0
DISTRIBUIȚI

O siguranţă fuzibilă improvizată a fost cât pe ce să provoace o tragedie în Piatra-Neamţ. Ieri dimineaţă, în jurul orei 8.20, o locuinţă de pe strada Tudor Vladimirescu s-a aprins ca o torţă după un scurtcircuit electric produs din cauza unei siguranţe fuzibile improvizate.

Din fericire, prin zonă se afla pompierul Dragoş Buţurcă. Era în timpul liber, abia ce-şi dusese copilul la grădiniţă şi se întorcea spre casă. A văzut incendiul, şi-a anunţat colegii prin telefon şi, până la venirea acestora a mers să vadă despre ce este vorba şi cum ar putea fi de folos. Fără să ezite, a verificat dacă sunt persoane rămase în interiorul locuinţei şi a evaluat repede situaţia până la sosirea forţelor de intervenţie alături de care a participat în vederea localizării şi lichidării incendiului. În timpul acţiunii, din interiorul locuinţei a fost evacuată o butelie care ar fi putut exploda. Din fericire, nu au fost victime.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ. (C.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.