Acasă Eveniment Hoţ urmărit internaţional – arestat

Hoţ urmărit internaţional – arestat

476
0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Bacău a dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, încarcerarea preventivă, pe o perioadă de 15 zile, a romaşcanului Rică Remus Cojocaru, în vârstă de 30 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunii de furt. Aşa cum am relatat în ediţia de weekend, el a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, în ziua de 21 ianuarie, în urbea muşatină, urmare a unor activităţi „specifice“. Pe numele acestuia, autorităţile suedeze emiseseră un mandat european de arestare pentru că, la data de 15 noiembrie 2019, când era în oraşul Stockholm, i-a smuls unui cetăţean telefonul mobil din mână.

Cojocaru a mai avut probleme cu oamenii legii, conform portalului instanţelor de judecată. Astfel, în septembrie anul trecut, el a fost pus sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice, după ce a provocat un scandal împreună cu fraţii Averescu şi Ciprian Cojocaru, alături de Sorescu Franţ Stănescu. De asemenea, pe 21 iunie 2019, romaşcanul a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 1.800 de lei, pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.

Totodată, pe parcursul anului 2019, Remus Cojocaru a fost obligat la prestarea mai multor zile de muncă în folosul comunităţii, deoarece nu şi-a plătit şase amenzi aplicate de forţele de ordine.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.