Acasă Eveniment Hoţ de cabluri, băgat la închisoare

Hoţ de cabluri, băgat la închisoare

557
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 13 aprilie, poliţiştii din comuna Dulceşti au depistat un localnic în vârstă de 21 de ani, condamnat de Judecătoria Roman la trei ani şi zece luni de puşcărie, pentrru furt calificat. Conform sentinţei, în noaptea de 8 spre 9 mai 2019, împreună cu un prieten, el a sustras 100 de metri de cablu de telecomunicaţii, cauzând o pagubă de 462 de lei.

De asemenea, în noaptea de 26/27 august a aceluiaşi an, cei doi au tăiat de pe nişte stâlpi alţi 300 de metri de cablu, în valoare de 11.224 lei. Acesta a fost ars, iar cuprul obţinut – vândut la un centru de valorificare a deşeurilor feroase. Condamnatul a fost condus şi depus la Penitenciarul bacău, în vederea executării pedepsei.

Tot marţi, poliţiştii Secţiei Rurale Târgu-Neamţ l-au reţinut pe un bărbat de 49 de ani, din Borleşti, care în ziua de 29 martie a intrat în casa unei femei din Vânători-Neamţ, sustrăgând 50 de lei şi mai multe bijuterii din aur. Acestea au fost apoi amanetate. Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar hoţul urmează să fie prezentat Parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.