Acasă Eveniment Hoţ căutat de poliţişti

Hoţ căutat de poliţişti

2196
0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Municipală Piatra-Neamţ solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta Shopping City.

Conform oamenilor legii, în după-amiaza de 1 august 2018, pe la ora 15, un individ, ajutat de nişte „cunoştinţe“ a sustras un telefon mobil expus pe standul unei societăţi comerciale, prejudiciul creat fiind de 1.300 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că suspectul este un tânăr în vârstă de aproximativ 14-16 ani, înalt de 165-170 centimetri, cu părul negru, îmbrăcat cu pantaloni negri şi tricou alb. Respectivul a beneficiat de ajutorul celorlalţi membri şi a profitat de neatenţia personalului de serviciu. El mai era însoţit de o femeie de cam 40 ani, o fată de 14-15 ani şi un bărbat de vreo 45 ani, acest grup de persoane arătând ca o familie. Cei patru au plecat din parcarea centrului comercial cu autoturismul de culoare neagră, înmatriculat CV-477-SL. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, însă până în acest moment nu a fost posibilă identificarea acestuia.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea celor din imagini, este rugat să anunţe Poliţia la numărul de telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.