Acasă Sport Handbal masculin – Divizia A: Eşec în Cetatea Sucevei

Handbal masculin – Divizia A: Eşec în Cetatea Sucevei

779
0
DISTRIBUIȚI

 

CSU II Suceava – LPS Piatra-Neamţ 47 – 35 ( 15 – 16 )

Divizia A de handbal masculin a programat sâmbătă, 29 noiembrie, etapa cu numărul XII din cadrul turului. Într-un meci care a contat pentru Seria A a acestui eşalon de performanţă, handbaliştii de la LPS Piatra-Neamţ s-au deplasat pe terenul echipei CSU II Suceava.

Pietrenii vizau un rezultat bun în Cetatea Sucevei, însă aşa cum se ştie norocul nu este de partea lor.

Sucevenii sunt de fapt echipa secundă a echipei de Ligă Naţională CSU Suceava. Cum echipa din prima ligă a fost în pauză competiţională, iată că la meciul cu pietrenii au apărut în angrenajul sucevenilor patru jucători de la prima echipă.

Mai mult, în echipa noastră nu au jucat seniorii Ştefan Bărbulescu, Marius Drugă şi Ciprian Asandei. A fost suficient ca sucevenii să câştige. Pietrenii au rezistat doar o repriză, la pauză gazdele având doar câteva goluri avans. În repriza secundă sucevenii au turat motoarele la maxim, şi bazându-se pe forţa celor patru jucători de la prima formaţie au învins la o diferenţă care nu reliefează fidel realitatea din teren.

Pentru LPS Piatra-Neamţ au marcat: Rareş Bursuc – 12, Ionuţ Ciocoiu – 7, Adrian Usturoi – 5, Flavius Lascovici – 3, Ştefan Platon – 3, Ioan Buştihan – 2, Vlad Barbălată – 1, Bogdan Donici – 1 şi Cristian Balcanu – 1.

Cimentul Bicaz, celalaltă reprezentantă a handbalului nemţean în Divizia A, a jucat acasă cu CSM Focşani. După o primă repriză echilibrată, vrâncenii au dominat partea a doua şi au învins cu 38 – 32.

În marele derby al acestei etape studenţii din Galaţi au cedat la mare luptă pe terenul celor de la CSM Ploieşti. Eşecul gălăţenilor permite prahovenilor să se instaleze pe prima poziţie în clasament. CSM Ploieşti rămâne singura echipă fără punct pierdut şi pare scăpată în câştigătoare. Vă reamintim că CSM Ploieşti are o decizie a Comisiei Centrale de Apel, prin care a pierdut meciul cu HC Argeş Piteşti. Comisia Centrală de Competiţii nu a validat însă decizia şi afişează în clasamentul Seriei A meci câştigat de prahoveni.

În celelalte meciuri ale rundei s-au consemnat rezultatele: Alexandria – Vicov 52 – 26/ Argeş Piteşti – U Târgovişte 51 – 22/ HC Buzău CSM II Bucureşti 35 – 26/ CSM Ploieşti – U Galaţi 27 – 25.

(Constantin Radu RUSU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.