Acasă Economic „Green Hills Piatra-Neamţ“, locul pe care îl poţi numi ACASĂ

„Green Hills Piatra-Neamţ“, locul pe care îl poţi numi ACASĂ

2391
0
DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul Chaplin Development SRL se află în plin proces de finisare a apartamentelor din blocul „Pin“, din cadrul celui mai modern complex imobiliar din Piatra-Neamţ – „Green Hills“. Lucrările de finisare a clădirii „Pin“ au început încă din luna iulie a acestui an şi au ca termen de finalizare luna mai a anului viitor, iar până în prezent au fost vândute deja 60% dintre apartamente. Cel de-al doilea bloc din comple-xul „Green Hills Piatra-Neamţ“, al dezvoltatorului Chaplin Development, este compus dintr-un mixt de locuinţe ce constă în studiouri şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, spaţioase, luminoase şi funcţionale, decomandate, incluzând finisaje moderne şi de înaltă calitate. Ca suprafeţe utile, studiourile se întind pe 37 de metri pătraţi, apartamentele cu două camere – între 51 şi 57 metri pătraţi, cele cu trei camere – între 68 şi 76 metri pătraţi, apartamentele cu 4 camere – între 98 şi 106 metri pătraţi, iar un penthouse are suprafaţa de 148 metri pătraţi.

Viitorii proprietari pot opta şi pentru varianta „la gri“, ce constă în şapă, centrală, calorifere, instalaţie electrică şi pereţi finisaţi cu var alb, dezvoltatorul oferind clienţilor şi posibilitatea de a-şi putea alege finisajele pe care şi le doresc, persona-lizându-şi asfel apartamentele după bunul plac. Pentru cei care doresc ca apartamentele să fie finisate, dezvoltatorul adaugă, la cele enumerate mai sus, parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare şi uşi. Mai mult, viitorii proprietari vor beneficia de facilităţi precum parcarea subterană ori cea supraterană, de lifturi, de acces securizat.

Preţurile apartamentelor pornesc de la 29.550 de euro o garsonieră şi ajung până la 78.700 de euro – apartamentele cu 4 camere, iar comisionul este zero.

Conceptul „Green Hills“ oferă, pe lângă calitate şi confort, şi siguranţă, pentru că locuinţele sunt construite cu responsabilitate, respectând cu stricteţe toate normele şi cerinţele de proiectare şi de construcţie din punct de vedere seismic.

Dezvoltatorul este preocupat nu doar de confortul, siguranţa şi calitatea pe care le oferă apartamentele „Green Hills Piatra-Neamţ“, ci şi de bugetul celor interesaţi să locuiască într-o astfel de locuinţă modernă. Viitorilor clienţi li se oferă soluţii de finanţare optime, precum şi posibilitatea de plată eşalonată direct la dezvoltator şi fără costuri adiţionale.

„Primul Crăciun împreună la Green Hills“

Dezvoltatorul îşi doreşte ca toţi locuitorii complexului „Green Hills Piatra-Neamţ“ să se simtă ACASĂ, ca într-o mare familie, astfel că organizează întâlniri între proprietarii apartamentelor din primul bloc şi viitorii proprietari ai locuinţelor din blocul ce urmează a fi finalizat în luna mai 2019, cu scopul de a se cunoaşte, de a socializa şi, bineînţeles, de a-şi împărtăşi impresiile despre experienţa „Green Hills Piatra-Neamţ“.

Prima întâlnire de acest gen a avut loc vineri, în showroom-ul din complexul „Green Hills Piatra-Neamţ“, sub genericul „Primul Crăciun împreună la Green Hills“.

„A fost primul eveniment de acest gen, unul reuşit şi inspirat, am putea spune, pe care ne gândim să-l repetăm. Proprietarii de apartamente s-au întâlnit cu viitorii proprietari, au împărtăşit impresii despre tot ceea ce ţine de locuinţele noastre, şi-au cunoscut vecinii. De asemenea, au văzut în ce stadiu sunt lucrările de finisare, cât de mult au evoluat. Am vrut ca viitorii proprietari să simtă că au făcut un prim pas către ACASĂ, pentru că <Green Hills Piatra-Neamţ> este conceptul bazat pe siguranţă, calitate şi încredere“, a declarat Mihaela Pavel, reprezentantul Real-Sol, compania de consultanţă şi ma-nagement imobiliar, ce coordonează întreaga activitate de construcţie, promovare şi vânzări a proiectului.

Complexul imobiliar „Green Hills Piatra-Neamţ“ este situat pe strada Plăieşului din municipiu, lângă „Galleria Mall“, aproape de unităţi de învăţământ, de staţia de taxi şi de staţia de autobuze.

Potenţialii clienţi interesaţi să obţină mai multe detalii despre noile apartamente „Green Hills Piatra-Neamţ“, dar să şi vizioneze o astfel de locuinţă, pot să apeleze numărul de telefon: 0799/795777.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.