Acasă Eveniment Grajduri făcute scrum

Grajduri făcute scrum

309
0
DISTRIBUIȚI

Sâmbăta trecută, două adăposturi pentru animale s-au transformat în scrum. Doborâţi de supărare, proprietarii imobilelor au necesitat intervenţia paramedicilor.

Primul incendiu le-a fost anunţat pompierilor la ora 08.40. În comuna Poienari s-au deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere, de la Punctul de lucru Poienari şi două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului Roman – deoarece exista pericolul ca focul care cuprinsese grajdul să se extindă la casa de locuit.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul, dar ars acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Proprietarul, în vârstă de 89 de ani, a suferit atac de panică, a primit îngrijiri medicale de la paramedici, la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Seara, la ora 20.37, pompierii romaşcani au fost din nou solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost pentru animale. De această dată, în localitatea Recea, comuna Ion Creangă.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

A ars adăpostul pentru animale, construit din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Animalele din interiorul adăpostului fost scoase afară de vecinii proprietarei – o femeie de 55 de ani, care a suferit atac de panică. Cel mai probabil, incediul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

(Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.