Acasă Sport Fotbal – FC Ceahlăul: Nicio achiziţie în curtea Ceahlăului, la perioada de...

Fotbal – FC Ceahlăul: Nicio achiziţie în curtea Ceahlăului, la perioada de transferuri

968
1
DISTRIBUIȚI

 

l singura „noutate“ a lotului condus de Florin Marin rămâne mijlocaşul de profil ofensiv Marian Drăghiceanu, junior promovat de la formaţia pregătită de Florin Axinia

Ocupantă a locului 7 în clasamentul la zi al Ligii 1 de fotbal după şase runde desfăşurate în noul sezon de campionat, FC Ceahlăul rămâne fără jucători achiziţionaţi. Perioada de transferuri prevăzută pentru debutul ediţiei 2014-2015 nu a adus niciun nume nou în vestiarul condus de antrenorul neînvins în acest sezon, Florin Marin. Conform normelor UEFA, etapa înregimentărilor permise competiţiei interne are ca termen limită ziua de luni 8 septembrie (adică astăzi), la ora 24. Următoarea perioadă de transferuri este prevăzută în pauza competiţională de iarnă a campionatului Ligii 1, în perioada 25 ianuarie – 22 fe-bruarie 2015.

Marin: „Mă declar mulţumit de cei pe care-i am acum la dispoziţie“

„Din punctul meu de vedere, mă declar mulţumit de lotul pe care îl am acum la dispoziţie. Sper să mergem bine în conti-nuare pentru că am încredere în acest colectiv de jucători tineri“, declara antrenorul ce a produs, în doar patru partide oficiale, revirimentul echipei Ceahlăul în clasamentul intern.

Tinereţea şi dorinţa de performanţă nu reprezintă singurul atu de partea jucătorilor aflaţi acum sub comanda lui Florin Marin. „Sunt băieţi de caracter, jucători cu mare potenţial“, adaugă antrenorul, încrezător că proprii elevi vor creşte valoric şi vor forma o echipă mult mai bună. „De la meci la meci jucătorii mei caută să se autodepăşească, au determinare şi o agresivitate po-zitivă în joc. De la revenirea mea pe banca tehnică am căutat să le ridic băieţilor moralul. În ultimele patru etape s-au convins şi ei că pot să joace, de la egal la egal, cu orice formaţie“, mai spune Marin.

Drăghiceanu: „Nu vreau să fiu ca Messi, ci ca Florin Axinia“

Alături de portarul Calancea, mijlocaşul Oleg Clonin şi atacantul Cârjan au fost ultimele noutăţi înregistrate în lotul de jucători la FC Ceahlăul. Cel din urmă înregimentat în vestiarul grupării pietrene de primă ligă este Marian Drăghiceanu. Promovat de la echipa de juniori condusă de Florin Axinia, acesta devine, la doar 14 ani, cel mai tânăr component din istoria primei echipe a Ceahlăului. „Nu vreau să fiu Messi ci doar un jucător care să se facă iubit, cel puţin la fel ca antrenorul meu, Florin Axinia“, spunea Drăghiceanu imediat ce Florin Marin l-a cooptat în lotul lărgit al formaţiei pietrene de primă ligă.

(Ciprian AVĂDANEI)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.