Acasă Sport Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a IV-a / Chiar înaintea derby-ului de...

Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a IV-a / Chiar înaintea derby-ului de duminică cu CSM Ceahlăul, Campioana este zdrobită de absenţe

1183
0
DISTRIBUIȚI

Campioana sezonului precedent de Liga a IV-a nemţeană anunţă pierderi importante în propriul efectiv de jucători. Se întâmplă chiar înaintea derby-ului de clasament în actuala stagiune a campionatului primei ligi judeţene de fotbal. Lucian Cozma, antrenorul celor de la Enadani Poiana Teiului confirma, ieri mai multe absenţe în propriul efectiv pentru jocul programat duminică, 8 octombrie în compania liderei neînvinse, CSM Ceahlăul.  Suspendat datorită numărului celor patru cartonaşe galbene primite, atacantul Dan Nedelcu nu poate fi utilizat în jocul contra fostei sale formaţii. Despre Botezatu, antrenorul Cozma susţine că „s-a eliminat singur din lot, pentru motivul că nu este plătit chiar şi la înfrângeri“. Nici atacantul Alexandru Negru nu-şi va putea ajuta coechipierii la vizita liderului neînvins în precedentele şase etape. Negru şi-a anunţat conducătorii echipei, de acum o lună de zile, că în perioada de faţă va fi plecat la Cluj-Napoca, pentru a răspunde invitaţiei la nunta surorii sale. O altă gaură în tabăra campioanei o semnifică absenţa lui Marius Şchiopu din lotul pentru meciul mult aşteptat contra liderei de la CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ. Şchiopu a solicitat o învoire pentru a putea participa duminică, la Galaţi, în cadrul unui meci mai important: cel din campionatul Ligii 1 interne de futsal. Şi Cătălin Bracău va lipsi campioanei în următoarele dueluri importante de campionat, după ce a plecat în Germania, să-şi caute un loc de muncă.

Ghiarasim pleacă la probe de joc la Sporting Clube de Coimbroes (Portugalia)

Poate cea mai importantă absenţă a antrenorului Lucian Cozma în planurile tactice de joc pentru derby-ul de duminică la Poiana Teiului va fi fundaşul dreapta Bogdan Ghiarasim. În vârstă de 32 de ani, acesta şi-a anunţat plecarea în concediu. Pe perioada respectivă, ieşeanul (care are deja experienţa participării în etapele campionatului Ligii a III-a interne) vrea să susţină o probă de joc în curtea grupării Coimbroes, formaţie aflată pe locul 10 între cele 16 competitoare participante în campionatul ligii a treia portugheze de fotbal.

„Este cel mai valoros fundaş dreapta al momentului din campionatul nostru judeţean de fotbal. Bogdan este totodată şi singurul jucător ieşean care mi-a confirmat aşteptările dintre jucătorii aduşi în vară“, a  adăugat Lucian Cozma.

„Am rămas în doar 13 jucători de toţi, pentru derby-ul de duminică, la vizita Ceahlăului. Vom juca doar cu gândul de a limita proporţiile scorului. Dacă nici acum nu ne va învinge Ceahlăul, înseamnă că nu-şi merită locul de lideră, iar cei de acolo nu au ce căuta la promovarea în liga a treia. Nici o altă echipă din campionat nu ne-a prins aşa «desculţi» cum vom arăta duminică“, a conchis antrenorul de la Enadani Poiana Teiului. Pentru campioana Ligii a IV-a din sezonul trecut, în condiţiile date de absenţele numeroase, obiectivul principal a devenit câştigarea întrecerii Cupei României la nivel judeţean.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.