Acasă Eveniment Explozie la o casă în zona Şcolilor Normale

Explozie la o casă în zona Şcolilor Normale

287
0
DISTRIBUIȚI

Doi soţi, în vârstă de 80 şi 81 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, s-au ales cu arsuri uşoare pe faţă şi mâini, ieri dimineaţă, după ce în bucătăria casei lor (situată pe strada Boboteni, în zona Şcolilor Normale) a avut loc o explozie. Evenimentul s-a petrecut pe la ora 10, iar la locul cu pricina au intervenit pompierii – cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns militarii, incendiul se manifesta mocnit în bucătărie, urmare a exploziei.

„Pompierii au scos din locuinţă o butelie şi au lichidat incendiul. Proprietarii locuinţei au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare. Aceştia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, de la paramedici, refuzând transportul la spital.

În urma evenimentului au ars bunuri materiale din interiorul bucătăriei şi s-a degradat tavanul bucătăriei. Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere, ca urmare a scăpărilor de gaze de la aparatul de gătit“, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.

La locul accidentului s-a deplasat şi un specialist de la Inspectoratul Judeţean în Construcţii, care urmeaz să stabilească dacă a fost afectată structura imobilului.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.