Acasă Politica Echipa Ionel Arsene – Răzvan Cuc va readuce Piatra-Neamţ la viaţă!

Echipa Ionel Arsene – Răzvan Cuc va readuce Piatra-Neamţ la viaţă!

1291
0
DISTRIBUIȚI

Florentina Moise, preşedintele PSD Piatra-Neamţ şi candidat la Consiliul Local din partea Alianţei pentru Piatra-Neamţ PSD-PPU, e convinsă că parteneriatul Primărie-Consiliu Judeţean va fi benefic pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Mai ales că în ultimii ani a existat un blocaj între cele două instituţii. În timp ce Târgu-Neamţ şi Roman au arătat deschidere şi au colaborat cu CJ, Primăria Piatra-Neamţ a rămas închisă şi asta se vede.

“Este foarte important pentru municipiu să aibă un parteneriat puternic cu judeţul. Nu ai dreptul să le faci asta pietrenilor, din orgoliu politic! Răzvan Cuc şi noi, consilierii locali, vom face echipă cu Ionel Arsene şi ne vom bate pentru oraş. Vom readuce Piatra-Neamţ la viaţă, după atâţia ani de administraţii liberale care au funcţionat ca o castă închisă. Au blocat idei, proiecte, au izolat oraşul şi iată azi suntem în urma atâtor municipii din ţară. Piatra-Neamţ nu apare de cele mai multe ori nici la rubrica meteo!”, spune Florentina Moise.

Proiecte concrete versus … năzbâtii

Preşedintele PSD Piatra-Neamţ  a analizat şi propunerile celorlalţi candidaţi în această campanie electorală. “Vă mărturisesc că m-am minunat de-a dreptul! În condiţiile în care oraşul este – hai s-o spunem pe cea dreaptă – praf! să vii cu bike sharing, lego, skate land şi pomi vopsiţi pe Cozla mi se pare nu doar aberant, ci jignitor la adresa prietrenilor, care merită respect, proiecte şi o abordare serioasă. Oamenii au aşteptări de la cei care vor să conducă oraşul! Oamenii nu vor să audă de filme SF când îşi rup maşinile în gropi şi reparaţiile costă! Nu vor să audă de avioane, când nu au curaj să îşi trimită copiii până la magazinul din colţ, de teama infractorilor şi a lipsei de monitorizare video…

Despre ce vorbim? Primăria nu este loc de joacă. Singurul candidat serios din această campanie a fost Răzvan Cuc. A venit cu proiecte majore care vor duce acest oraş într-o nouă dimensiune. A venit cu proiecte de infrastructură şi dezvoltare economică. De asta avem nevoie acum!”, punctează Moise.

Ionel Arsene, susţinător al proiectelor lui Răzvan Cuc

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, are printre priorităţile din viitorul mandat şi un bun parteneriat cu Răzvan Cuc, dacă acesta va beneficia de votul pietrenilor. Ionel Arsene şi-a declarat public susţinerea pentru echipa Alianţei pentru Piatra-Neamţ PSD-PPU.

“Piatra-Neamţ are nevoie de proiecte şi bani. Municipiul reşedinţă de judeţ trebuie modernizat. Răzvan Cuc, candidatul pentru funcţia de primar al oraşului este un foarte bun cunoscător al regulilor administraţiei. Pragmatic, este managerul de care oraşul are nevoie. Are energie pozitivă şi un program extrem de bun pentru pietreni. Am mare încredere în forţa şi priceperea sa. A pregătit un program amplu şi trebuie să trecem la treabă imediat. Are tot sprijinul meu pentru proiectele sale”, spune Ionel Arsene.

Angajaţii Primăriei vor rămâne pe loc!

Florentina Moise spune că în această campanie contracandidaţii au vorbit şi despre situaţia personalului din Primăria Piatra-Neamţ şi din companiile aflate în subordinea acesteia. “Toţi au spus că vor să facă ordine, să restructureze… Vă daţi seama, fiecare are în plan să îşi aducă alţi oameni, sub pretextul unei aşa-zise eficientizări. Este demagogie curată. Noi, cei din echipa PSD şi Răzvan Cuc nu vom face aşa ceva. Noi avem convingerea că dacă au un exemplu bun în primar – aşa cum vor avea în Răzvan – lucrurile vor merge de la sine, nu e nevoie să schimbi pe nimeni. Oamenii au nevoie de un lider, iar Răzvan Cuc este unul. A condus Ministerul Transporturilor care cuprinde mii de oameni din toate societăţile – CFR, aeroporturi, companii de drumuri. Cred că sunt zecii de mii de salariaţi, nu mii. El a spus foarte clar că vine la Primărie să facem treabă ÎMPREUNĂ, cu oamenii care sunt. Şi ca să mai fac o precizare, că am vorbit de ministerul Transporturilor: sper că a văzut şi a aflat toată ţara că aceste tăieri de panglici şi ianugurări pe care le fac azi cei de la guvernare sunt începute de Răzvan Cuc! Nu este corect să nu menţionezi asta, când dai declaraţii presei, dar… Răzvan are satisfacţia muncii lui şi a faptului că românii sunt cei care beneficiază de ea”, mai punctează Florentina Moise.

Programul lui Răzvan Cuc, pe scurt

Răzvan Cuc a pregătit pentru cei patru ani de mandat, în cazul în care va fi ales pe 27 septembrie, câteva proiecte mari, dar şi atenţie faţă de problemele de zi cu zi ale pietrenilor.

Proiecte mari: Drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău, Centura ocolitoare Piatra-Neamţ, Parc industrial şi Centru de tratament şi recuperare pe Cozla.

Pe lângă proiectele sociale, în care sunt avute în vedere măsuri pentru categoriile vulnerabile din oraş, Răzvan Cuc mai are în program:  reabilitarea drumurilor, trotuarelor, pasajelor rutiere şi reţelelor de apă-canal; reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe şi refacerea faţadelor; modernizarea staţiileor de autobuz şi construirea de noi parcări; consolidarea versanţilor şi decolmatarea cursurilor de apă; mutarea tuturor cablurilor în subteran.

Răzvan Cuc este pe locul 9 pe buletinul de vot, iar candidaţii la Consiliul Local din partea Alianţei pentru Piatra-Neamţ sunt pe locul 10 pe buletinul de vot.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.