Acasă Eveniment După cinci ani, bătăuşul unui poliţist – capturat

După cinci ani, bătăuşul unui poliţist – capturat

438
2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei Rurale Borleşti în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat, în ziua de 29 septembrie, pe o stradă din municipiul Piatra-Neamţ, pe bicăjeanul Cosmin Victor Cercelaru, în vârstă de 40 de ani, care era urmărit la nivel internaţional. Judecătoria Bicaz l-a condamnat pe individ, în lipsă, în 2016, la un an de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acum, bărbatul a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei

Faptele comise de Cercelaru s-au petrecut în vara anului 2014 când acesta, împreună cu fratele său Claudiu Narcis (ambii practicanţi de arte marţiale), l-a zdrobit în bătaie pe agentul Andrei Bogdan Apopei, de la Poliţia Bicaz. Agresiunea s-a petrecut în barul „Arena Pub“ din centrul oraşului Bicaz. Imaginile surprinse atunci de camerele de supraveghere îl arătau pe poliţist stând la o masă, pe la ora 4, împreună cu doi amici. La un moment dat, în local intră câţiva indivizi care se duc direct la masa subofiţerului şi încep să-l lovească. Apopei este izbit cu pumnii, în faţă şi la ficat, în mod repetat, timp de aproximativ un minut. Cade, după care un alt agresor ia un scaun şi îl izbeşte în cap, spunându-i: „Te omor, să nu mai ajungi la proces“. Apoi iar îl loveşte cu picioarele, după care toţi bătăuşii pleacă.

Tot pe camerele de supraveghere se vede cum agresorii părăsesc localul, se duc la maşina cu care veniseră însă, după câteva secunde, se răzgândesc şi revin în faţa localului, unde îi iau la bătaie pe alţi doi tineri care se aflau întâmplător în zonă. Una din victime primeşte un pumn în faţă, atât de puternic, încât aproape că „zboară“ câţiva metri, după care, împleticindu-se, cade lângă un tomberon.

La câteva zile după agresiune, unul din bătăuşi s-a predat, fratele lui Cosmin a fost plasat sub control judiciar, iar Cosmin Cercelaru a dispărut. Prin sentinţa de condamnare, agresorii au fost obligaţi să-i achite victimei câte 5.000 de lei cu titlu de despăgubiri morale. (M. S.)

2 COMENTARII

  1. Astea sunt pedepse ? Asa am ajuns tara infractorilor protejati de lege. Un am de puscarie dupa ce l-au tocat pe agent….Incredibil. 10 ani ar fi trebuit sa fie minim !

  2. Acest interlop a stat ascuns la alt interlop ungur Levente timp de 6 ani , explota oameni și nu le dădea salariile erau bătuți și dați afara din case , dormeau fără condiții la grămada ,acum la ora actuala sunt peste 50 persoane lăsate pe drumuri , firma Perfect House SRL deținuta de muierea lui Cercelaru Maricica din Bicaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.