Acasă Politica Dragnea la Neamţ – a vizitat Piaţa Centrală şi şi-a încurajat candidaţii

Dragnea la Neamţ – a vizitat Piaţa Centrală şi şi-a încurajat candidaţii

1375
0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a sosit ieri în Neamţ pentru a încuraja şi arăta susţinere faţă de candidaţii formaţiunii pe care o conduce la alegerile de pe data de 5 iunie.

Un alt motiv pentru care a venit la Neamţ, spune Dragnea, este de a observa ce se petrece cu banii alocaţi pe vremea când era ministru la Dezvoltare şi care sunt folosiţi pentru a reconstrui Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ.

Prima oprire a fost la piaţă. „Am vrut să văd cum merg lucrările la acest obiectiv. Am aflat de la constructor că vor fi gata până în luna septembrie. Eram ministru după ce piaţa a ars, din motive pe care eu nu le ştiu. Am înţeles că era asigurată şi chiar şi aşa ar fi durat foarte mult cu reconstrucţia şi aprobările necesare. Am dat drumul la investiţie prin CNI, iar acum vor verifica ei dacă sunt respectate termenele de construire“, a spus Dragnea.

La scurt timp, Dragnea a ajuns în sala de festivităţi a Consiliului Judeţean Neamţ unde a fost primit de toţi candidaţii PSD la alegerile locale, în frunte cu Ionel Arsene, Liviu Harbuz, Emilia Arcan sau Ioan Munteanu.

Şeful PSD a ţinut un discurs mobilizator în faţa social-democraţilor nemţeni prezenţi, în care le-a spus, în afară de faptul că trebuie să câştige alegerile, „Să se gândească la cetăţeni mai întâi şi nu la partid şi la alegeri“.

După scurta conferinţă de presă, Dragnea şi-a manifestat susţinerea faţă de Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru Primăria Piatra-Neamţ, şi de Ionel Arsene, cel care vrea şef la Consiliul Judeţean. Dragnea a evitat să menţioneze un procent minim de obţinut pentru colegii de la Neamţ, dar a spus răspicat că „va trebui să facă tot ce este posibil pentru a obţine funcţiile pe care le doresc, majoritatea în Consiliul Judeţean, în cel municipal şi majoritatea voturilor în Neamţ“.

„Îi încurajez pe Liviu Harbuz şi pe Ionel Arsene, să înţeleagă că ne dorim cu toţii ca ei să devină noul primar de Piatra-Neamţ, respectiv noul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ“, a mai spus Dragnea. (A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.