Acasă Administratie Doctoriţa Damoc, în cursa pentru conducerea Spitalului Bicaz

Doctoriţa Damoc, în cursa pentru conducerea Spitalului Bicaz

817
0
DISTRIBUIȚI

 

Ieri a fost ultima zi de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Bicaz, iar doritorii au fost aşteptaţi să-şi depună dosarul până la ora 16.00. La concursul pentru şefia unităţii sanitare s-au înscris doi candidaţi. Nu sunt cei care conduc în prezent, interimar, unitatea sanitară din Bicaz.  Potrivit dr. Mirela Grădinaru, preşedinta Consiliului de Administraţie a spitalului, este vorba despre dr. Letiţia Damoc, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi ec. Daniela Marcoci, din Bacău.

Dacă despre primul candidat ştie toată lumea, având în vedere că peste 20 de ani a fost la cârma Ambulanţei, despre cel de-al doilea candidat nu se ştie mai nimic, doar că vine din Bacău.

Economistul Valentina Haidău, actualul manager interimar, nu s-a înscris pentru a participa la concurs. „Sunt motive personale pentru care nu mă voi înscrie la acest concurs. Îmi voi continua activitatea în Contabi-litate. Chiar şi starea de sănătate nu e prea bună şi aş avea nevoie de o pauză“, a spus ec. Valentina Haidău. Deşi existau zvonuri că şi dr. Puşa Creţu, actualul director medical interimar, se va înscrie la acest concurs, aceasta nu şi-a depus dosar pentru ocuparea acestei funcţii. Probabil ea va candida pentru postul de director medical, la o dată care va fi stabilită în următoarele zile.

Pe 2 martie va avea loc prima probă a concursului – testul grilă de evaluare a cunoştinţelor, urmând apoi proba de susţinere a proiectului de management şi interviul de selecţie.

Până atunci, în zilele următoare, reprezentanţii DSP vor lua la verificat dosarele candidaţilor. „În următoarele trei zile voi merge la Bicaz, pentru a verifica dosarele dacă co-respund, dacă sunt toate datele complete, apoi le vom valida pentru a intra în concurs“, a spus dr. Mirela Grădinaru, din cadrul DSP.

(Maria NISTOR)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.