Acasă Administratie Descinderi cu „mascaţii“ la hoţii de curent

Descinderi cu „mascaţii“ la hoţii de curent

850
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 23 iunie, în intervalul orar 6-11, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu agenţii pietreni, însoţiţi de specialişti ai SC Delgaz Grid SRL şi reprezentanţi ai primăriei, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au desfăşurat o acţiune pentru despistarea persoanelor care sunt branşate ilegal la reţeaua electrică în anexa Văleni II a municipiului Piatra-Neamţ.

„Cu ocazia verificării legalităţii racordării la sistemul de distribuţie a energiei electrice şi alimentării cu energie, poliţiştii au depistat 24 de persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea unor instalaţii artizanale, la reţeaua electrică, sustrăgând astfel, energie pentru alimentarea locuinţelor. Astfel, în urma activităţilor întreprinse, au fost constatate 24 de infracţiuni“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Oamenii legii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.