Acasă Economic Deranjamentele DelgazGrid de nederanjat

Deranjamentele DelgazGrid de nederanjat

549
0
DISTRIBUIȚI

În urma furtunilor care s-au abătut, zilele acestea, asupra judeţului, mai multe locuinţe au fost afectate de întreruperea energiei electrice. Oameni din zona Bicazului şi din zona Piatra-Neamţ ne-au contactat pentru a ne povesti că, aşa cum era de aşteptat, imediat ce au constatat că au rămas fără curent au sunat la DelgazGrid, firma de furnizare a energiei electrice, pentru a afla în ce constă defecţiunea cu care se confruntă şi cât ar putea dura până la remediereerea situaţiei.

O persoană din Săvineşti ne-a explicat că, joi seara, pe 5 august, a sunat la departamentul Deranjamente de unde ar fi fost informată că situaţia reclamată ar fi una singulară pentru zona indicată şi că echipele de electricieni sunt pe teren pentru rezolvarea defecţiunilor majore. Mai mult, a fost îndrumat să sesize defecţiunea pe pagina de internet a Delgaz, deşi, în lipsa curentului nu avea nici internet. Rezolvarea nu a fost constatată nici în dimineaţa următoare, pe 6 august, când între timp reclamantul a realizat că şi vecinii lui au rămas fără curent şi că nu e singurul în aceeaşi „suferinţă“. A încercat să ia din nou legătura cu reprezentanţii Delgaz, însă de data aceasta a aşteptat în telefon, pentru a lua legătura cu un dispecer, preţ de mai bine trei sferturi de oră. În zadar.

Şi alţi locuitori din zonă au semnalat episoade asemănătoare, încercând să afle de la noi dacă şi când vor avea din nou energie electrică.

Ieri, în prima parte a zilei, circa 70 de locuinţe, de pe strada Banatului, din Piatra, nu aveau energie electrică.

În Bicaz, satele Secu, Potoci şi Izvorul Alb au rămas în beznă, tot de joi seara. Autorităţile locale au sesizat DelgazGrid, dar nici ele nu au primit prea multe detalii despre timpii de aşteptare, până la rezolvarea problemei.

(M.T.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.