Acasă Economic Darts , 9 pietreni concurează astăzi la „Cupa Hattrick“-Bucureşti

Darts , 9 pietreni concurează astăzi la „Cupa Hattrick“-Bucureşti

927
0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii echipei pietrene de darts „Kataroaie“ sunt aşteptaţi astăzi în cadrul unui nou concurs de profil, pe plan intern. Evenimentul sportiv este programat într-o locaţie din capitală (Cetatea Berarilor- Bucureşti) şi reprezintă prima ediţie a „Cupei Hatrick“ la Darts. Competiţia este înscrisă la nivelul categoriei a II-a, dar reprezintă a şaptea etapă a Campionatului Naţional de specialitate şi totodată primul concurs important pentru configuraţia clasamentului naţional pe anul 2017. Premiile totale ale întrecerii de astăzi la Bucureşti depăşesc 3.700 lei. Locaţia se deschide la ora 10, iar înscrierile (atât pentru concursul masculin cât şi pentru cel feminin) se pot face până la ora 12.

Pentru deplasarea la Bucureşti, ieri îşi confirmaseră prezenţa nouă dintre competitorii pietreni ai grupării „Kataroaie“. La feminin suntem reprezentaţi de Oana Bîrsan, Suzana Neagu şi Codruţa Ciofu (sportivă originară din Bacău, dar care a ales să reprinte echipa pietreană. În concursul băieţilor, având ca obiectiv clasări pe locurile fruntaşe ale ierarhiei generale, la „prima ediţie a „Cupei Hattrick“ vor participa Gabriel Pascaru, Cristian Nazare, Cezar Renţea, Ionuţ Botez, Raul Ciuntea şi Dragoş Huţanu.

În clasamentul Campionatului Naţional de darts, echipa sportivilor de la „Kataroaie“ Piatra-Neamţ are doi reprezentanţi în Top 4. La secţiunea feminină, Oana Bîrsan acumulează 88 de puncte pentru locul imediat de sub „podium“, în vreme ce în categoria masculină, Gabriel Pascaru (locul III-IV) se află la egalitate de puncte (76) cu Andrei Meliţă de la Cluj-Napoca. (Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.