Acasă Sport Dansatorii de la Milady Piatra-Neamţ, printre finaliştii turneului naţional

Dansatorii de la Milady Piatra-Neamţ, printre finaliştii turneului naţional

2879
0
DISTRIBUIȚI

Tinerii sportivi dansatori legitimaţi în cadrul grupării pietrene CS Milady au fost recompensaţi cu o calificare până în faza finală a Campionatului Naţional de Clase-Bucureşti. Prin prestaţia lor, elevii coordonaţi de antrenoarea Laura Miron au întrecut aşteptările în cadrul unui concurs greu, unde elita dansatorilor şi arbitrilor se reunesc doar de câteva ori pe an.

„Felicitări tuturor participanţilor dar în special celor ZECE magnifici ai mei, care au reuşit să îi facă mândri pe părinţi, pe antrenori dar şi pe ei înşişi, prin prestaţia lor. Dansatorii noştri au acumulat, pe lângă experienţă şi mândria de a fi prezenţi la o competiţie de o asemenea anvergură, şi puncte… multe puncte“, a declarat Laura Miron.

Grupul sportivilor felicitaţi de coordonatoarea grupului dansatorilor de la Milady îi include pe Ecaterina Chioacă şi Matei Magdici, Georgiana Ropotică şi Mircea Magdici, Andreea Vartic şi Ştefan Aniţa, Iolanda Bursuc şi Iustin Buzdugan.

„Cu toţii merită aplauze dar cu siguranţă, în lumina reflectoarelor este perechea Andreea Axinte şi Răzvan Anastasiu. Cei doi au făcut auzit numele clubului Milady, la citirea finaliştilor Campionatului Naţional de Clase, de la Bucureşti“, a conchis antrenoarea Laura Miron.  Acesta nu s-a ferit să se declare încântată de toţi dansatorii ei, de părinţii care îi îndrumă, sprijină, ajută şi încurajează să fie mai buni pe zi ce trece.

(C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.