Acasă Politica Cozmanciuc: „Judeţul Neamţ trebuie să fie inclus într-un proiect de ţară care...

Cozmanciuc: „Judeţul Neamţ trebuie să fie inclus într-un proiect de ţară care să-l lege de Europa, prin autostradă şi investiţii!“

880
0
DISTRIBUIȚI

 

ACL Neamţ a organizat azi o conferinţă de presă, la care au parti-cipat liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, fostul mi-nistru al Economiei, Varujan Vosganian, liderul PNL Piatra Neamţ, Radu Surugiu, liderul PNL Roman, senatorul Eugen Ţapu- Nazare. Tema fiind campania pentru alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozman-ciuc, a afirmat că judeţul Neamţ are nevoie să fie parte a unui program de ţară, un program în care autostrada care leagă Moldova de Ardeal şi de Europa să treacă prin Neamţ, judeţul are nevoie de investiţii care să ducă la crearea de locuri de muncă.

„ACL Neamţ a continuat dialogul cu nemţenii şi în această săptămână şi vreau să vă spun că în proporţie de 80% am fost foarte surprins să văd că şi în această săptămână, principala problemă pe care au formulat-o este cea a locurilor de muncă. Judeţul Neamţ are nevoie de un proiect economic care să creeze locuri de muncă în care salariile să nu fie umilitoare. Românii îl pot alege pe Klaus Iohannis, care are un plan economic bazat pe seriozitate, corectitudine şi predictibilitate. A reuşit la conducerea Sibiului şi va reuşi şi la conducerea României. Deşi actuala guvernare  a promis locuri de muncă, acum ne-am trezit cu 78.000 de şomeri în plus“, a spus Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL a afirmat că va discuta cu prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, pentru a-i oferi sprijin în generarea unui proiect economic pentru judeţul Neamţ.

Vosganian a adăugat că: „2014 este anul în care evaziunea fiscală a atins în România cote pe care nu le-a avut niciodată. Evaziunea este dublă ca atunci când eram ministru. Să ştiti că în 2014 s-a colectat mai puţin decât în 2008, cu toate că TVA-ul atunci era mai mic. Dacă am reduce la jumătate evaziunea fiscală am rezolva problemele reale ale românilor, locurile de muncă, pensii decente şi am avea bani la buget pentru investiţii.“

Senatorul Eugen Ţapu-Nazare, liderul organizaţiei municipale PNL Roman, a adăugat: „Economia românească a intrat în recesiune tehnică. Fix între cele două tururi vor veni datele de la Eurostat, care vor arăta că şi în trimestrul trei economia se va contracta, însemnând trei trimestre consecutive de scădere economică. Asta ne arată că acest guvern incompetent va băga România în recesiune economică. De ce nu s-a respectat legea să prezinte Parlamentului bugetul până în 15 octombrie?

Dacă respectă legea aflaţi că toate aceste promisiuni electorale nu vor putea fi respectate. După cum vedeţi în guvernul PSD nu este niciun ministru din Moldova. PSD-ul nu are niciun interes în a dezvolta Moldova“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.