Acasă Politica Cozmanciuc: Judeţul Neamţ şi Moldova trebuie să îşi decidă viitorul!

Cozmanciuc: Judeţul Neamţ şi Moldova trebuie să îşi decidă viitorul!

676
0
DISTRIBUIȚI

 

l Votul de pe 2 şi de pe 16 noiembrie este o şansă de schimbare!

Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu s-au întâlnit cu nemţenii din Târgu-Neamţ, Roman şi Piatra-Neamţ, într-una din ultimele acţiuni de campanie.

Cei doi au făcut un apel la nemţeni pentru a-l vota pe Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni, atât duminică, pe 2 noiembrie, dar şi pe 16 noiembrie.

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a afirmat că judeţul Neamţ are nevoie să fie parte a unui program de ţară, care să stipuleze că autostrada care leagă Moldova de Ardeal şi de Europa trece prin Neamţ, dar şi că judeţul are nevoie de investiţii care să ducă la crearea de locuri de muncă.

„Proiectul de ţară trebuie să aibă la bază un program economic bazat pe seriozitate, corectitudine şi predictibilitate, votăm pentru următorii 10-20 de ani. Neamţul şi Moldova trebuie să îşi decidă viitorul! Acum ori niciodată avem ocazia să votăm cu inima deschisă un om care poate să scoată moldovenii din sărăcie! În ziua votului trebuie să fim atenţi să nu lăsăm pe nimeni să ne fure speranţa. Transmitem un singur mesaj: Moldova trebuie să fie unită, iar judeţul Neamţ, Moldova trebuie să înţeleagă un lucru, trebuie să alegem direcţia Vestului“, a spus liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

„Votul de pe 2 şi de pe 16 noiembrie este o şansă de schimbare, românii au oportunitatea să aleagă bine sau PSD care nu a avut niciodată niciun Dumnezeu!  Votul nu este doar un drept, este şi o obligaţie. O obligaţie faţă de noi, faţă de copiii noştri. O obligaţie faţă de cei care s-au sacrificat, având adânc în inimă crezul că România va fi o ţară a oamenilor demni şi respon-sabili. Un singur vot înseamnă o şansă imensă pentru noi şi pentru ţara noastră. Dacă refuzăm să înţelegem asta, înseamnă să ne lăsăm controlaţi de o clasă politică coruptă, al cărei singur scop este să îşi menţină puterea şi să îşi conserve privilegiile“, a spus, la rândul său, Mihai Răzvan Ungureanu.

Senatorul Eugen Ţapu – Nazare  s-a adresat nemţenilor şi romaşcanilor să meargă la vot, „iar dacă îşi doresc în continuare sărăcie, stagnare să voteze stânga, iar dacă ei doresc un locuri de muncă, progres şi normalitate să voteze Klaus Iohannis.“

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.