Acasă Politica Constantin Iacoban, cooptat în stafful electoral al PSD

Constantin Iacoban, cooptat în stafful electoral al PSD

1636
1
DISTRIBUIȚI

Constantin Iacoban, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în perioada 2015-2016, s-a reîntors în PSD şI va face parte din echipa candidatului Răzvan Cuc pentru Primăria Piatra-Neamţ. El a mai fost membru important al acestui partid până în anul 2012, când s-a alăturat lui Culiţă Tărâţă în UNPR.  Anunţul înscrierii în PSD a fost făcut sâmbătă dimineaţa. „Ştiţi că sunt o persoană dedicată muncii şi proiectelor serioase. Vreau să anunţ că sunt onorat de invitaţia pe care mi-a făcut-o Răzvan Cuc, candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Piatra-Neamţ, de a face parte din echipa sa de campanie electorală. Întotdeauna am susţinut şi am fost alături de oamenii care s-au implicat, au adus fonduri şi au promovat proiecte bune pentru municipiul Piatra-Neamţ, pentru judeţul Neamţ.

De aceea, mă onorează să fac parte din staff-ul de campanie al Partidului Social Democrat. Sunt alături de echipa Arsene – Cuc şi o voi susţine, pentru că nimeni nu a reuşit până acum, iar asta o demonstrează datele oficiale şi realitatea din teren, să aducă atât de multe fonduri în judeţul Neamţ. Am fost şi sunt un om de stânga, nu am dat curs ofertelor venite din partea altor partide, deoarece PSD este partidul faptelor. Sunt convins că echipa PSD – Arsene – Cuc este cea mai bună pentru judeţul Neamţ, pentru Piatra-Neamţ“, a declarat Constantin Iacoban.

Apropierea dintre Iacoban şi Arsene a devenit evidentă în luna iunie a acestui an, când Constantin iacoban a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie de la ApaServ, companie a Consiliului Judeţean.

(I.N.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.