Acasă Administratie Consiliul Judeţean a anulat finanţarea nerambursabilă pe anul 2020

Consiliul Judeţean a anulat finanţarea nerambursabilă pe anul 2020

2579
0
DISTRIBUIȚI

Sportul nemţean înscris la nivel de performanţă a mai primit o lovitură. Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 78/03.04.2020, sesiunea de depunere a proiectelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2020 a fost anulată. Decizia vine ca urmare a Ordonanţei Mi-litare nr. 1/2020. Aceasta anunţa că pe durata epidemiei de Coronavirus şi a stării de urgenţă au fost suspendate toate activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase şi sportive.

„În condiţiile declanşării epidemiei de Coronavirus este necesar să luăm, de urgenţă, toate măsurile necesare prevenirii şi limitării efectelor acesteia“, se arată în comunicatul hotărârii emise de CJ Neamţ.

Anunţul de participare privind depunerea proiectelor a fost publicat în data de 21 februarie 2020 în Monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr. 33. Termenul limită pentru înaintarea solicitărilor de finanţare nerambursabilă a fost stabilit pentru data de 23 martie. La data de 13 martie, termenul de depunere a proiectelor fusese amânat cu 30 de zile, până la data de 22 aprilie. Până în prezent fuseseră depuse numai nouă proiecte. Imediat, acestea urmează să fie restituite solicitanţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.