Acasă Economic Consilierul judeţean Gabriel Pavăl a trecut de la PNL la UNPR

Consilierul judeţean Gabriel Pavăl a trecut de la PNL la UNPR

2339
2
DISTRIBUIȚI

l UNPR are acum 11 consilieri judeţeni

Recrutările recente au transformat UNPR în partidul cu cei mai mulţi consilieri în cadrul legislativului judeţean. Astfel, de acum UNPR se poate lăuda cu 11 aleşi în cadrul Consiliului Judeţean Neamţ. Toate acestea s-au petrecut după ce grupului i s-a adăugat şi Gabriel Pavăl, fost liberal. Adeziunea proaspătului membru la UNPR a fost prezentată de către conducerea formaţiunii, la finele săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri cu activul de partid care a avut loc la Bicaz.

În oraşul de sub baraj s-a desfăşurat Conferinţa Orăşenească a UNPR, prilej cu care a fost reales ca preşedinte al organizaţiei consilierul judeţean Costache Lupu, iar ca vicepreşedinte – proaspătul uneperist Gabriel Pavăl.

„Încetul cu încetul vom ajunge acolo unde ne este locul, în rândul partidelor puternice, în care îşi doresc să intre oameni cu experienţă, oameni pentru care primează interesul naţional. Salutăm prezenţa în rândurile noastre a colegului Gabriel Pavăl, care, iată, este al unsprezecelea consilier judeţean UNPR. Împreună cu colegii mei strângem rândurile, ne orientăm pentru o campanie electorală elegantă şi un succes pe măsura forţei pe care o reprezentăm“, a declarat Constantin Iacoban, co-preşedinte al UNPR Neamţ.

La întâlnirea de la Bicaz au participat, alături de Constantin Iacoban, senatorul Liviu Bumbu, secretarul general Costică Sandu, consilierii judeţeni Adrian Smarandei, Ion Sava, Teodor Ailincăi şi Gabriel Pavăl. Administraţia publică locală a fost reprezentată de către primarii Ion Rotaru, de la Alexandru cel Bun, şi Ovidiu Geo Niţă, de la Borca. În total au fost 46 participanţi – preşedinţi ai organizaţiilor locale UNPR şi 14 consilieri locali de pe Valea Muntelui.

Reprezentanţii partidului mai spun că „UNPR a intrat cu mare forţă în extindere“, iar acum două săptămâni, progresiştii au fost cei care au absorbit în rândurile lor toţi peremiştii din municipiul Roman şi comunele învecinate. Anterior, au intrat în UNPR cei de la PPDD şi se pare că expansiunea va continua.

Tot în această perioadă s-au legat relaţii strânse şi cu Toader Mocanu, fost prefect şi senator care ar putea deveni reprezentantul UNPR în zona Târgu-Neamţ. (A.N.)

2 COMENTARII

  1. Asa le trebuie celor de la PNL , daca nu tradau cauza USL aveau acum presedinte de tara , o sa ramana singuri cu fostii PDL-isti care taiau bruma de bani a poporului .

  2. Nae esti psd-ist ?????? nu recunosti ca psd-ul a dat afara pnl-ul ,pentru a putea numi un candidat psd la presedentie,nu puteau suporta ideea numirii unui alt candidat in afara psd.
    Santeti oportunisti in toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.