Acasă Administratie CNAIR vrea un drum de mare viteză pe ruta Bacău-Piatra-Neamţ-Târgu Neamţ

CNAIR vrea un drum de mare viteză pe ruta Bacău-Piatra-Neamţ-Târgu Neamţ

3445
1
DISTRIBUIȚI

La început de an Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere anunţă planuri mari pentru ceea ce înseamnă căi de transport rutier, capitol la care ţara noastră este codaşa Europei. Astfel, reprezentanţii companiei anunţă că România va ajunge la finele anului 2022 la o reţea de 1.387 de kilometri de drumuri de mare viteză, după finalizarea a încă 580 de kilometri fata de cei 807 kilometri de autostradă pe care îi are în prezent. Deşi nu există nicio garanţie fermă că investiţiile anunţate se vor pune în practică, vizat este şi judeţul nostru, care ar urma să fie tranzitat de un drum de mare viteză ce va lega Bacăul de Piatra-Neamţ şi de Târgu Neamţ.

Drumul expres Bacău-Târgu-Neamţ este prins în post Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, care însumează aproape 530 de kilometri de mare viteză şi care mai cuprind tronsoane precum Suceava-Botoşani şi Turda-Halmeu.

(R.C.)

1 COMENTARIU

  1. Si marmota invelea ciocolata in staniol…

    Daca tot aducem autoturisme second-hand din afara, propun sa importam si autostrazi rulate din Germania. Oricum vor fi mult mai bune decat drumurile noastre proaspat inaugurate.

    Si oricum masinile straine nu au fost gandite pentru drumurile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.