Acasă Social Astăzi se deschide oficial pârtia Durău

Astăzi se deschide oficial pârtia Durău

8188
0
DISTRIBUIȚI

De astăzi, pârtia de la poalele Ceahlăului este deschisă tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă.

Pârtia Durău este ideală pentru săniuş şi schi, atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. Situată la poalele muntelui Ceahlău, la o altitudine de 800 m, unde stratul de zăpadă este asigurat din decembrie până în martie, pârtia are o lungime de 406 m, o lăţime de minim 62 metri, o dife-renţă de nivel de 35 metri şi un grad mediu de dificultate.

Sistemul de teleski a fost mo-dernizat în decembrie 2018, având un teleschi cu crose duble, cu o capacitate de transport de 1.200 persoane pe oră şi un teleschi pentru începători. Deasemenea la pârtie este şi un Centru de închirieri echipamente de schi, sănii etc.La baza pârtiei sunt amenajate căbănuţe în stil vienez unde se pot servi băuturi calde.

În perioada când pârtia este deschisă au loc numeroase evenimente, concursuri de schi şi săniuş, coborâri spectaculoase pe schiuri în slalom sau în viteză, jocuri de lumini laser, focuri de artificii, musică.

„Datorită faptului că iubitorii sporturilor de iarnă au fost mereu alături de noi, anul acesta îi aşteptăm din nou cu distracţie cât cuprinde şi surprize nenumărate!“, ne-au declarat organizatorii.

Reper important în sezonul alb, pârtia de schi din Poiana Cailor este amenajată exact lângă Hotelul Bistriţa, de patru stele, un loc superb de cazare, în mijlocul naturii, chiar la poalele muntelui Ceahlău, cu un serviciu ireproşabil.

Pârtia Durău – schi – săniuş – DISTRACŢIE CÂT CUPRINDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.