Acasă Economic „Chibzuinţa“ lui Arsene şi banii Consiliului Judeţean

„Chibzuinţa“ lui Arsene şi banii Consiliului Judeţean

2002
3
DISTRIBUIȚI

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean, dă dovadă de dispreţ total faţă de banul public, lipsă pentru investiţii, dar din belşug pentru confortul propriu al acestuia.

Ieri, maşina instituţiei, un BMW X6, care l-a dus pe Arsene şi pe consiliera sa Nicoleta Husaru la „Ziua câmpului“ de la Dulceşti, a stat aproape o oră pornită în parcarea de la capătul ogorului.

Cei doi au participat la manifestarea din câmp, în timp ce bolidul, în care nu se mai afla niciun pasager, a fost lăsat cu motorul pornit, cu siguranţă pentru ca aerul condiţionat să funcţioneze iar habitaclul să nu se încingă sub razele ucigătoare ale soarelui. Nu a fost caniculă, nu au fost temperaturi extreme, a fost doar o zi frumoasă de primăvară, în care au fost înregistrate maximum 25 de grade Celsius. E greu de imaginat cum va proceda preşedintele Consiliului Judeţean la vară, în deplasările pe la sindrofiile din judeţ.

Oricum, acestea fiind datele problemei, nu mai miră pe nimeni faptul că instituţia condusă de Ionel Arsene cheltuie lunar, în medie, aproape 10.000 de lei pe carburanţi şi lubrifianţi.

(N.R.)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.