Acasă Eveniment Case făcute scrum

Case făcute scrum

281
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din satul Broşteni (al comunei Bahna) a rămas fără locuinţă, weekendul trecut, după ce a dat foc la nişte haine vechi, iar flăcările s-au extins. La locul evenimentului au intervenit pompierii romaşcani, cu două autospeciale, voluntarii din Moldoveni, cu altă maşină, şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns forţele, incendiul se manifesta generalizat la casă şi la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, bunurile din casă, o anexă pe 15 mp, o autoutilitară, 25 de metri de gard şi vegetaţie uscată pe 300 de metri pătraţi. Proprietarul, care a făcut un atac de panică, a primit îngrijiri de la paramedici, refuzând să fie transportat la spital.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unui coş de fum neprotejat termic, a izbucnit alt incendiu la o gospodărie din Poiana (Grinţieş). Pentru stingere au intervenit pompierii Gărzii II cu două maşini şi o ambulanţă SMURD. A ars locuinţa cu o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, bunurile din casă şi o bucătărie de vară. Din fericire, nu au fost victime.

Al treilea incendiu s-a petrecut la o casă situată pe strada Cezar Boliac, în cartierul Valea Viei, al municipiului Piatra-Neamţ. Flăcările, pornite de la un scurtcircuit, au distrus mai multe materiale textile din holul locuinţei. De asemenea, la Rădeni (Păstrăveni), din cauza unui focar nesupravegheat, au ars două hectare de vegetaţie. Un ultim incendiu de weekeend s-a petrecut pe DN 28 (Castelul de Apă/Roman – Strunga/Iaşi), unde nişte baloţi de paie căzuţi dintr-o maşină au luat foc. Drept urmare, circulaţia rutieră în zonă a fost oprită aproximativ 15 minute. Focul a fost stins de lucrătorii Secţiei Drumuri Naţionale Iaşi. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.