Acasă Economic Captură de peşte… în piaţă

Captură de peşte… în piaţă

2821
1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi agenţii pietreni au desfăşurat, în ziua de 26 februarie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor din domeniul piscicol.

Astfel, în Piaţa mare, ei au identificat şapte persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 68 de ani, care comercializau peste 180 de kilograme de peşte semipreparat şi produse din peşte, de origine Ucraina. În urma veri-ficărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că respectivii nu deţineau documente legale de provenienţă pentru produsele comercia-lizate.  Marfa a fost cofiscată, iar vânzătorii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „deţinere şi comercializare fără forme legale a peştelui ori a produselor din peşte“. În activitatea desfăşurată au fost angrenaţi jandarmi şi specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură. (Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

 1. “În activitatea desfăşurată au fost angrenaţi jandarmi…”

  Degeaba, daca nu s-a utilizat toata rezerva de gaze iritant-lacrimogene dupa care sa fie frageziti bine cu pulanele din dotare, nu te poti numi jandarmerie!

  Dpv tactic: trebuia inconjurata piata centrala, blocate toate caile de acces in zona si intervenit in forta cu tot arsenalul din dotarea jandarmeriei.

  Nu trebuie iertat nimic: Femei, copii, batrani, turisti aflati la cumparaturi. Sa se invete minte platitorul de taxe si impozite si sa nu mai cumpere patrunjel de pe taraba si fara bon fiscal.

  @RealitateaMedia

  Cand mai primiti astfel de comunicate, intrebati care a fost costul total al acestor operatiuni – bani publici – si care este pretul marfii confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.