Acasă Social Bănci noi pe scările de la Teatrul Tineretului

Bănci noi pe scările de la Teatrul Tineretului

2447
1
DISTRIBUIȚI

Băncile care au fost montate pe scările de la Teatrul Tineretului, plătite din banii pietrenilor, sunt aproape distruse. Localnicii dar şi turiştii vor avea la dispoziţie bănci reparate sau recondiţionate în toate colţurile oraşului, dar şi la Curtea Domnească şi pe scările de la Teatrul Tineretului, unde s-au început deja lucrările. Săptămâna aceasta, angajaţii CMI Urban au trecut la demontat băncile distruse şi înlocuirea lor cu altele noi. Deteriorarea mobilierului stradal din oraş şi Parcul Tineretului a determinat autorităţile locale să aloce pentru această vară bani ca să remedieze acest tip de probleme.

„Compania Urban a început acţiunea de inventariere a mobilierului stradal, pentru a vedea în ce stare se prezintă. E o situaţie normală să reabilităm mobilierul stradal deteriorat sau uzat. Sunt câteva zone din oraş unde acesta este învechit: Precista, Dărmăneşti, Mărăţei. Acolo unde e cazul vom repara, în alte locuri se va lăcui lemnul iar unde nu mai poate fi recondiţioat, va fi înlocuit“, a declarat Ioan Fiterău, directorul CMI Urban.

(Ioana CALIŢCHO)

1 COMENTARIU

  1. Intradevar foarte interesanta actiunea inceputa dar lucrarile sunt executate de Publiserv si oamenii din poza sunt de la Publiserv nu de la Urban . 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.