Acasă Administratie Autorităţile pregătesc pârtia de schi

Autorităţile pregătesc pârtia de schi

765
0
DISTRIBUIȚI

Pentru că sezonul rece se apropie, autorităţile pietrene au dat startul lucrărilor necesare la pârtia de pe Cozla, în speranţa că, şi în această iarnă, vremea va permite deschiderea obiectivului pentru iubitorii schiului. Potrivit edililor, până în prezent terenul a fost cosit iar acum se realizează împrejmuirea cu plasă de protecţie omologată.

„Vom începe, în curând, şi reviziile tehnice pentru instalaţia de telescaun şi vor fi curăţate şanţurile pentru eliminarea apei de pe pârtie. Cu alte cuvinte, am demarat toate acţiunile necesare pentru pregătirea în timp a pârtiei, în vederea obţinerea avizelor de omologare pentru noul sezon de iarnă. Pe lângă toate aceste operaţiuni, vă reamintesc că vremea este un factor important în funcţionarea pârtiei la Piatra-Neamţ. Pentru aceasta, avem nevoie de un minim de 5 centimetri de zăpadă naturală. În următoarea etapă, intervenim cu tunurile de zăpadă artificială, până ajungem la un minim de 30 centimetri de zăpadă bătătorită.

Sperăm că ne vom bucura cu toţii de un sezon bun la ski, iar turişti din toate zonele ţării sau de peste hotare, vor veni să petreacă timp de calitate la Piatra Neamţ“, a transmis viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

(Roxana CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.