Acasă Eveniment Au furat 120.000 de lei şi bijuterii din casa unui om de...

Au furat 120.000 de lei şi bijuterii din casa unui om de afaceri

1950
4
DISTRIBUIȚI

 

l doi dintre hoţi au fost arestaţi preventive

Patru tineri care au furat 120.000 de lei şi bijuterii din locuinţa unor oameni de afaceri din Piatra-Neamţ au fost prinşi zilele trecute de poliţiştii nemţeni.

Spargerea a fost minuţios pregătită de hoţii pietreni. I-au urmărit pe proprietari o perioadă pentru a vedea care e programul  zilnic al acestora, le-au aflat obiceiurile şi astfel au acţionat nes-tingheriţi, exact în momentul în care nu era nimeni acasă, pe 20 aprilie, în prima zi de Paşte. Unul a stat de pază, iar ceilalţi trei au intrat în apartament şi au furat cutia de valori în care au găsit, pe lângă bijuterii, 120.000 de lei. S-au dus apoi în locuinţa unuia dintre ei şi au împărţit banii şi aurul. După ce şi-a luat fiecare partea au decis să arunce cutia de valori în canalul Bistriţa.

Marţi, 23 septembrie, la cinci luni de la data înregistrării furtului, poliţistii au cerut sprijinul scafandrilor pentru a recupera cutia de valori din apă. După trei ore de căutări aceştia au scos la suprafaţă caseta pe care hoţii au aruncat-o în aceeaşi zi în care au comis furtul.

Doi dintre indivizii care timp de câteva luni au trăit cu impresia că au dat lovitura vieţii lor, Ion Fântânaru şi Alexandru Otomega, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

(S. DAMIAN)

4 COMENTARII

 1. Apropo de “Conflictul de interese”: Fratilor aude cineva???Cum e posibil ca tocmai in atentie sa fie Culita Tarata,Dan Const,Pruteanu etc. cu ce se ocupa latraii judetului???Ce faceti oameni buni de-i acceptati???Intelectualilor unde sunteti???
  -Adica isi fac de cap cu afaceri,castiga si lumea se lupta la supravietuire???
  -oameni buni !!! Nu-i mai alegeti pe acesti indivizi si feriti-va de ei!!!!
  -Luati-o ca un sfat :acesti indivizi nu-si vad decat interesul:banul,plinul si plimbarea.
  -of. Doamne si-si mai etaleaza cica profesiunea de profesor,sau jurist-Ha,,,sau cica liber-profesionist?-Dan Const.? Mata ce pregatire mai ai???si sa vezi ce importanti se dau!!!Gura e de ei.
  -Trebuie naglijati si ignorati!!!!Treceti oameni buni la decizii;ca astia fura pe fata si fac afaceri doar pentru ei !!!!

 2. Alexandru Otomega este arestat la domiciliu. Conform legii, de pe noul Cod, acestuia i se interzic unele drepturi printre care si comunicarea cu orice alte persoane care nu locuiesc în mod obişnuit împreună cu el,cu “experti”, etc..
  Ieri, pe contul sau personal de fb, /alex.otomega purta discutii publice !! cu persoane din Germania.

  Poate autoritatile ii schimba incadrearea sau ii pun bratari intrucat nu respecta deciziile instantei.

 3. ce cautau atitia bani intr-un apartament ? Sa stam strimb si sa judecam drept chiar credeti ca pagubitul a plecat in concediu pentru citeva zile si a lasat 120000 lei in casa ? Oare e pagubitul nebun sau e prea putred de bogat? Sau e altceva putred la mijloc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.