Acasă Economic Apometru nelizibil, dar „citit“ de două ori pe an

Apometru nelizibil, dar „citit“ de două ori pe an

727
2
DISTRIBUIȚI

Doi bătrâni din Dumbrava Roşie, care locuiesc la casă, abonaţi ai ApaServ, plătesc facturi, de vreo doi ani, deşi nimeni nu le poate spune cu certitudine câtă apă au consumat. Apometrul din canalul din curte are cadranul acoperit de rugină şi praf iar indicaţiile acestuia nu sunt deloc vizibile. Totuşi, de două ori pe an, un angajat al ApaServ vine  şi pretinde că citeşte conştiincios apometrul iar apoi oamenii primesc facturi.

„E clar că omul ăla scrie consumul din burtă. Nimeni nu are cum să desluşească ce indică apometrul acela. Profită de faptul că bieţii oameni sunt în vârstă şi uite-aşa ApaServ le trimite lunar facturi de 70-80-90 de lei, după cum îi vine ăluia de a «citit» apometrul. E un dispreţ total!“, ne-a declarat I.A., vecin cu fami-lia bătrânilor păcăliţi.

Sperând să îndrepte lucrurile, vecinul s-a dus la ApaServ . N-a reuşit să ajungă la directorul companiei şi nici nu a avut cui să expună problema, pe motiv de pandemie. „Nu m-a primit nimeni în audienţă, mi-au spus că astea-s regulile în perioada asta şi să mă duc să-mi văd de treabă!“, a spus vecinul nemulţumit de această atitudine.

Pentru că este evident că bătrânilor li s-au emis nişte facturi fără să aibă la bază consumul real şi pentru că responsabilii companieie judeţene de apă nu par a fi dispuşi să îndrepte lucrurile, cei afactaţi sunt decişi să sesizeze Protecţia Consumatorului, ca ultimă instanţă ce le-ar putea face dreptate.

(I.N.)

2 COMENTARII

  1. Un pic pe aceasi tema: In cartierul Precista, pe B-dul Decebal, vis-vis de complex Laguna timp de cateva zile apa izvora din asfalt fara ca nimeni sa intervina. Cel mai probabil a cedat o teava, un racord, un ceva.

    Intrebare: Cine plateste pentru acele pierderi de apa? Si nu vorbim de cativa litri de apa!

    @RealitateaMedia.ro Daca se poate sa formulati aceasta interbare, in baza Legii 544/2001, catre ApaServ (cunoscuta sub numele de capusa a banului public si cu un AGA subordonat politic), ar fi minunat!

    Multumiri anticipate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.