Acasă Administratie Angheluţă, demis din fruntea ApaServ

Angheluţă, demis din fruntea ApaServ

1202
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 14 februarie, a fost ultima zi de şefie a lui Vlad Angheluţă la compania judeţeană ApaServ. Consiliul de Administraţie a tras linie şi a pus punct unei perioade de mai bine de doi ani de conducere interimară asigurată de fostul protejat al preşedintelui Arsene, ieşit de ceva timp din graţiile acestuia. De altfel, Ionel Arsene a cerut public demisia lui Angheluţă încă de joi, 13 februarie, lăsând să se înţeleagă că motivul e proasta gestionare a crizei de apă de la Roman şi implicit decizia primăriei municipiului de a rezilia contractul cu ApaServ. De fapt, zilele directorului demis păreau să fie numărate dinainte ca administraţia romaşcană să anunţe „trecerea“ la ApaVital Iaşi; mai precis, încă de când Angheluţă a picat examenul-interviu pentru obţinerea postului de director plin al companiei, a contestat decizia, a obţinut notă de trecere, dar ulterior nu a primit avizul final al aceluiaşi Consiliu de Administraţie.

Dincolo de subtilităţile politice sau de zvonurile care vorbesc despre răcirea iremediabilă a relaţiilor dintre Angheluţă şi Arsene (cauzată de o anumită nesupunere a acestuia din urmă faţă de doleanţele şefului de partid) se pare că, în continuare, conducerea companiei de apă din judeţul nostru ar urma să fie asigurată provizoriu de Ioan Păcală – personaj cu state vechi în instituţie şi despre care putem spune că are mult mai mult habar despre cum trebuie gestionate lucrurile aici. Că interimatul său ar urma să fie extrem de scurt, este şi aceasta o posibilitate, deoarece postul de director la ApaServ e „vânat“ şi de alţi protejaţi ai şefului de la judeţ, care abia aşteaptă să pună mâna pe bucata aburindă de pâine de pe biroul suprem al companiei.

Cât despre Vlad Angheluţă, o reacţie a acestuia privitoare la demitere nu am putut obţine, deoarece nu a răspuns la telefon (lucru de care ne-am izbit constant în ultimele două săptămâni, încă de când s-a anunţat eşecul său la examenul pentru postul de director plin). Se pare că fostul şef vrea să rupă legătura cu oricine i-ar putea adresa întrebări la care nici el nu are un răspuns. (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.