Acasă Politica ALDE se solidarizează cu „antenele“ şi solicită demisia ministrului Sănătăţii

ALDE se solidarizează cu „antenele“ şi solicită demisia ministrului Sănătăţii

1393
0
DISTRIBUIȚI

 

Şefii ALDE Neamţ, Ioan Asaftei şi Constantin Iacoban au dezbătut, ieri, câteva chestiuni care au atras atenţia publicului, în ultima perioadă.

Ioan Asaftei a făcut lobby, preţ de câteva zeci de minute, celor de la Trustul Intact, condamnând acţiunile ANAF şi vorbind despre democraţie şi atacurile asupra statului de drept.

El a spus că ALDE pro-pune modificarea legii astfel încât în cazurile în care ANAF solicită evacuarea „unui trust media“ perioada de răgaz pentru a elibera clădirile să fie şi de un an.

Constantin Iacoban a adus în prim plan cazurile copiilor din Argeş, a căror soartă nu l-a sensibilizat pe ministrul Sănătăţii. „Noi, cei de la ALDE solicităm demisia ministrului Sănă-tăţii care a demonstrat că nu ştie ce se întâmplă în sistemul pe care îl conduce“, a spus Iacoban.

Acesta a continuat cu un alt subiect, cel al impozitării în turism. El a menţionat că ALDE susţine impunerea unei taxe forfetare pentru operatorii care au peste 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro.

„O să vedeţi că există hoteluri în centrul Capitalei care nu au plătit niciun leu la stat, fiind, prin inginerii contabile, pe pierdere tot timpul“, a mai adăugat Constantin Iaco-ban.

(A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.