Acasă Politica ALDE Neamţ îşi vrea partea din alianţa cu PSD

ALDE Neamţ îşi vrea partea din alianţa cu PSD

7925
2
DISTRIBUIȚI

l Alexandru Mihai este în cărţi pentru funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Neamţ

ALDE a pus ochii pe una dintre funcţiile de vicepreşedinte de la Consiliul Judeţean Neamţ şi chiar dacă negocierile nu au demarat încă pe acest subiect, calculele sunt în toi.

Totul porneşte de la anunţul declarat al ALDE care îl susţine pe Cătălin Misăilă pentru funcţia de viceprimar al municipiul Piatra-Neamţ, acolo unde a rămas un loc liber după demisia liberalului Constantin Teodorescu. Trecând peste calculele care i-ar ajuta pe cei de la ALDE să ia funcţia de viceprimar, Alexandru Mihai, co-preşedintele ALDE Neamţ, singurul consilier judeţean ce reprezintă această formaţiune politică, a declarat că o altă variantă este de a transfera negocierile cu folos de la municipiu, în cadrul Consiliului Judeţean.

„Încă nu am discutat cu cei de la PSD, dar ei deţin două funcţii de vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Neamţ şi ar putea renunţa la una dintre acestea, iar în acest caz domnul Misăilă ar renunţa la candidatura pentru funcţia de viceprimar şi am susţine împreună PSD să redobândească funcţia de viceprimar la Piatra-Neamţ. ALDE nu are nicio funcţie acum în Neamţ“, a declarat şeful ALDE Neamţ.

În cazul în care PSD ar opta pentru varianta propusă recent de ALDE Neamţ ar însemna să renunţe la unul dintre cei doi vicepreşedinţi (Emilia Arcan sau Dan Manoliu) pentru a lupta în consiliul local în cederea obţinerii funcţiei de viceprimar.

Aurelia Simionică menţionat, ieri, că PSD nu a renunţat la ideea de a ataca din nou (pentru a treia oară) funcţia de viceprimar la Piatra-Neamţ, dar încă nu s-au aşezat la masa negocierilor cu cei ce trebuie să le acorde susţinere.

(A.N.)

2 COMENTARII

  1. Domnule Ignat,pentru a dori sa fiti ales primar ,rezolvati contorizarea si facturarea individuala la apa rece pe care apa serv nu o doreste cu toate ca a fost promulgata L.224/2015 aceasta nu vrea sa o respecte.In acest sens initiati o actiune publica ca nu ve-ti candida pana nu se rexolva contorizarea la apa la fel ca la gaz metan .
    Succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.