Acasă Eveniment A mers de bună voie cu „răpitorul“

A mers de bună voie cu „răpitorul“

419
0
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii care investighează cazul femeii în vârstă de 41 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, care în seara de 21 iunie a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi este sechestrată, au aflat că, de fapt, aceasta s-a dus de bună-voie cu bărbatul (61 de ani) pe care-l învinuieşte.

Ea a fost văzută de poliţişti pe camerele video ieşind dintr-un bar de pe strada Petru Movilă, pe la ora 19.30, şi mergând fără să fie constrânsă alături de presupusul răpitor, în seara incidentului.

Bărbatul a declarat că ei doi sunt prieteni, ea vine deseori la el, iar el o aşteaptă cu mâncare. Tot el a mai spus că marţi seară femeia a mers cu el la magazia de pe fostul stadion ITA (strada Bistriţei), unde are o locuinţă improvizată, iar el doar a încuiat uşa când a plecat să facă nişte cumpărături, nicidecum nu a sechestrat-o.

Reamintim că, în apelul făcut la 112, femeia a susţinut că un individ a

acostat-o, i-a pus o eşarfă la ochi şi a dus-o cu maşina până la baraca în care a încuiat-o. Bărbatul este cercetat în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.