Acasă Eveniment A încercat să se spânzure de o salcie, la „Tic-Tac“

A încercat să se spânzure de o salcie, la „Tic-Tac“

940
0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 36 de ani, cunoscută ca provenind din rândurile celor fără adăpost, s-a spânzurat cu o curea de creanga unei sălcii, în zona „Tic-Tac“ din cartierul Dărmăneşti al municipiului Piatra-Neamţ, în seara de 11 octombrie. Alarma s-a dat pe la ora 17, iar până la sosirea pompierilor, sinucigaşa a fost dată jos de un locuitor din zonă.

Pompierii au evaluat persoana şi i-au acordat îngrijiri medicale până la ajungerea echipajului de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA). Femeia a fost resuscitată şi apoi transportată la spital.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, SJA a fost solicitat să intervină pe altă stradă din Dărmăneşti, tot în urbea de sub Pietricica, unde un localnic de 71 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajul medical a încercat să-i reporneasc inima, însă fără succes. Corpul neînsufleţit a fost preluat şi dus la Serviciul de Medicină Legală, iar poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă“ – noua încadrare juridică a morţii suspecte. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.