Acasă Eveniment Violator încarcerat

Violator încarcerat

1844
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, pentru viol, a fost depistat şi reţinut, în ziua de 20 decembrie, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Compartimentului Urmăriri.

Individul a ajuns după gratii pentru că, în seara de 7 noiembrie 2015, împreună cu alţi doi indivizi, au mers cu o liceeancă de 17 ani la un bar din oraş, au consumat alcool, iar apoi s-au mutat cu petrecerea la unul din ei acasă. Făptaşii o cunoşteau pe victimă.

Când au ajuns la apartament, eu au continuat să bea până când fata a intrat într-o avansată stare de ebrietate, fără a mai avea puterea de a reacţiona. Atunci, doi dintre tineri au dus-o într-o cameră şi, prin constrângere fizică şi psihică, au abuzat-o sexual, pe rând. La toate acestea a asistat şi gazda, care n-a făcut nimic pentru a-i opri pe făptaşi.

După viol, pietreanca a fost ameninţată să nu povestească nimănui ce s-a întâmplat, spunându-i-se că oricum nu o va crede nimeni, pentru că era beată, iar ei vor spune că ea a fost de acord să facă sex. Ameninţarea a „ţinut“ doar trei zile, după care adolescenta a anunţat Poliţia.

Acum, odată cu condamnarea definitivă în acest caz, principalul vinovat a ajuns în Penitenciarul Bacău, unde îşi va petrece atât sărbătorile de iarnă cât şi următorii cinci ani din viaţă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.