Acasă Politica Viceprimarul Gavrilescu, în cursa pentru şefia PMP Neamţ

Viceprimarul Gavrilescu, în cursa pentru şefia PMP Neamţ

1198
0
DISTRIBUIȚI

Luna septembrie se anunţă una aglomerată pentru membrii Partidului Mişcarea Populară, deoarece urmează să-şi aleagă conducerile filialelor comunale, orăşeneşti şi, nu în ultimul rând, a organizaţiei judeţene.

Până acum, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru cea mai mare funcţie la nivel de judeţ este viceprimarul de Piatra-Neamţ – Bogdan Gavrilescu, cel care deţine în prezent şefia interimară. Acesta a confirmat candidatura, cu menţiunea că ar mai avea şi ceva concurenţă, fără a divulga, însă, numele contracandidaţilor.

Referitor la posibilitatea ca vreun membru PMP Neamţ să aspire inclusiv la una din funcţiile de conducere la nivel naţional – congresul PMP de la Bucureşti urmând să aibă loc în octombrie, Bogdan Gavrilescu a menţionat că această variantă nu este exclusă. Şeful PMP fost rezervat şi de această dată în a da nume, cel mai probabil aşteptând rezultatele votului de la nivel local.

Nu trebuie ignorat faptul că Laurenţiu Dulamă ar fi cel mai incomod contracandidat pentru Gavrilescu, dacă avem în vedere faptul că a deţinut şefia PMP Neamţ o lungă perioadă de timp. Deşi a fost schimbat din funcţie în mod neaşteptat (din cauza rezultatelor destul de proaste de la alegerile parlamentare din decembrie 2016), acesta a declarat la acea vreme că îşi doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte la alegerile din toamnă.

(R. ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.