Acasă Administratie „Vânătoare“ de vitezomani pe E 85

„Vânătoare“ de vitezomani pe E 85

788
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii rutieri nemţeni şi cei băcăauni au acţionat, duminică, pe DN 2 – E 85, între orele 8-20, în ambele judeţe, pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză. Astfel, au fost folosite, pe lângă radarele obişnuite şi radarul portabil TruCAM.

În cadrul acţiunii, oamenii legii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 217.000 lei. Din cele 167 amenzi, 164 au fost aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, iar dintre acestea, 106 au fost aplicate pentru depăşirea cu mai mult de 50 de kilometri/oră limita admisă, fiind reţinute tot atâtea permise de conducere.

Printre cei „taxaţi“ se află o tânără în vârstă de 26 de ani şi un bărbat de 31 de ani, depistaţi pe  E 85 conducând cu 121 km/h, respectiv 135 km/h. În aceste cazuri s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.305 lei fiecare şi s-au dispus măsuri de reţinere a permiselor în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.