Acasă Eveniment Transport agabaritic pe drumurile judeţului

Transport agabaritic pe drumurile judeţului

597
0
DISTRIBUIȚI

În perioada 6-12 mai, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că judeţul nostru va fi tranzitat de un transport agabaritic cu destinaţia Stejaru. Vehiculul uriaş are un traseu bine stabilit, având în vedere că astfel de situaţii pot disturba traficul rutier: Sibiu (jud. Sibiu) – A1 – DN1/DN7 – Piteşti – A1 – DN7 – Găeşti – DN72 – Ploieşti – DN1 – DN1B – Buzău – DN2 – Bacău – DN15 – Piatra-Neamţ – Stejaru şi transportă spre hidrocentrală un transformator industrial.

Potrivit anuţului oficial din partea CNAIR SA, „lăţimea maximă a vehiculului este 4,0 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră“, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Pentru că în astfel de situaţiii legislaţia în vigoare prevede ca etapele de desfăşurare ale transportului să fie stabilite de poliţia rutieră, care va asigura însoţirea vehiculului cu depăşire de tonaj.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.