Acasă Economic Tânărul dispărut a fost găsit mort în zăpadă

Tânărul dispărut a fost găsit mort în zăpadă

2007
0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Vasile Agiurgioaei, tânărul în vârstă de 24 de ani, dat dispărut în seara 9 ianuarie şi căutat de oamenii legii, a fost găsit decedat, vineri dimineaţă (13 ianuarie), în comuna ieşeană Oţeleni. Cadavrul acestuia a fost descoperit pe la ora 10.30, la trei kilometri de localitatea de domiciliu, în urma căutărilor efectuate de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari. Corpul neînsufleţit era în poziţia ghemuit, acoperit pe trei sferturi de zăpadă.

„Activităţile de căutare au fost efectuate timp de patru zile, în condiţii meteo nefavorabile: temperaturi scăzute, teren acoperit cu zăpadă, ninsori şi viscol“, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Iaşi.

După cum am relatat în ediţia anterioară, tânărul ieşean a fost căutat şi de pompierii romaşcani, miercuri, vreme de aproape cinci ore, pe traseul Buhonca (Doljeşti) – Oţeleni (Iaşi).

Din primele cercetări s-a stabilit că tânărul se întorcea de la o discotecă, împreună cu un amic; ambii aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe drum, cei doi au făcut un pariu, luându-se la întrecere ca să vadă cine ajunge primul la intrarea în Oţeleni, situată la graniţa dintre judeţe.

Cert este că unul a ajuns, iar celălalt a fost ulterior găsit mort, cel mai probabil din cauza şocului hipotermic.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.