Acasă Eveniment Tâlharul care a jefuit o bunică în centrul oraşului – şase ani...

Tâlharul care a jefuit o bunică în centrul oraşului – şase ani de închisoare

381
1
DISTRIBUIȚI

Marius Petru Grădinaru, tânărul în vârstă de 34 de ani, din comuna Gârcina, arestat de Judecătoria Piatra-Neamţ după ce, în după-amiaza de 3 mai, a jefuit o localnică de 63 de ani, pe strada George Coşbuc (în zona „Apaserv“), a fost condamnat la şase ani de închisoare, cu executare. După rămânerea definitivă a sentinţei, acestuia îi vor fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii profilului ADN, care urmează să fie arhivat în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Reamintim că, în după-amiaza cu pricina, pe la ora 16.30, în plin centrul oraşului, Grădinaru a venit din spatele femeii care-şi ţine nepoţelul de mână, în dreptul ei a lovit-o fulgerător cu cotul drept în faţă, apoi i-a dat cu pumnul stâng în plină figură şi, după ce bătrâna a căzut, i-a smuls geanta şi a fugit în direcţia din care venise. Două zile mai târziu, el a fost identificat şi încătuşat, iar la percheziţia făcută în casa acestuia a fost găsit telefonul mobil sustras de la victimă şi hainele pe care le purta tâlharul când a comis fapta.

Grădinaru şi-a început activitatea infracţională prin 2011, a stat o vreme după gratii, iar în martie 2015 a fost eliberat condiţionat. O lună mai târziu (14/15 martie 2015), o femeie de 85 de ani, din Piatra-Neamţ, s-a trezit cu tâlharul în casă, iar individul a ameninţat-o şi i-a luat cerceii şi 28 de lei, toţi banii pe care i-a găsit. De asemenea, el a atacat altă pietreancă, de 73 de ani, smulgându-i geanta în care avea 500 de lei şi un cercel de aur din ureche. În ultimii ani, Grădinaru a stat mai mult prin penitenciare, ca urmare a condamnărilor pe care le-a primit pentru furturile şi tâlhăriile comise. (Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

  1. Ce “dreapta e justitia”. Pinalty a jefuit Romania cu 6 milioane de euro si a luat 6 ani din care a facut 2 ani. Asta a jefuit o bunica si a luat tot 6 ani. Cum trebuie interpretat ? E corect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.