Acasă Eveniment Tâlhar condamnat

Tâlhar condamnat

291
0
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Roman l-a condamnat, la începutul acestei săptămâni, la cinci ani şi zece luni de închisoare, pe localnicul (recidivist) Constantin Florin Coca, în vârstă de 23 de ani. El a atacat două femei din comuna Horia, cărora le-a sustras telefoanele mobile şi mai mulţi bani. Individului urmează să-i fie recoltate probe biologice, în vederea stablirii profilului ADN, care va fi arhivat în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

De asemenea, aceeaşi instanţă l-a condamnat şi pe Constantin Mogoş (44 de ani, din Cotu Vameş/Horia), pentru furtul bicicletei unui consătean. El a primit o amendă penală de 5.135 de lei.

O altă sentinţă a judecătorilor romaşcani l-a vizat pe localnicul Radian Cojocaru – un an cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Totodată, instanţa muşatină a condamnat-o şi pe contrabandista basarabeană Ala Oţel, de 47 de ani (stabilită în Horia), la doi ani şi 11 luni de închisoare, fără executare. Ea va trebui să frecventeze un program de reintegrare socială şi să presteze 120 de zile de muncă (neremunerată) în folosul comunităţii. În acelaşi dosar, tot pentru contrabandă cu ţigări, moldoveanca Galina Maxim (61 de ani, patroana unei firme) a primit o pedeapsă similară, cu celeaşi obligaţii. Pe linie juridică a mai fost condamnată şi SC Corporate Market SRL, din Horia, patronată de Maxim, la plata unei amenzi penale de 20.000 de lei. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.