Acasă Economic Şi-a incendiat soţia

Şi-a incendiat soţia

1192
0
DISTRIBUIȚI

l incidentul s-a petrecut într-un fast-food din Bacău l victima a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă, mâini şi gât l femeia este internată în spital l agresorul este căutat de poliţişti

Marius Sandu, în vârstă de 36 de ani, din satul Izvoare (comuna Dumbrava Roşie), este căutat de poliţişti după ce, miercuri după-amiază (15 fe-bruarie) şi-a incendiat soţia, într-un fast-food din centrul oraşului băcăuan Buhuşi. Dramatica scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului.

În imagini se vede, mai întâi, cum femeia (de 30 de ani) stă la o masă împreună cu mama ei şi cei doi copii minori. La un moment dat, în local intră bărbatul care se ia la ceartă cu ea, o loveşte, după care scoate de sub haină un bidon cu benzină, o stropeşte şi îi dă foc. Gestul său şocant creează panică în magazin, mai ales că totul se petrece sub privirile celor doi minori, dar şi ale mai multor clienţi care se aflau acolo. Tinerei i se aprinde părul şi geaca, iar o parte din flăcări „sar“ şi pe incendiator. Acesta ia de mână unul din copii (cel de doi ani) şi iese în fugă din fast-food. În acest timp, femeia încearcă cu disperare să-şi dea jos geaca cuprinsă de flăcări, iar în ajutorul ei sar martorii, celălalt copil şi mama tinerei. După aproape un minut ei reuşesc să-i scoată geaca, iar victima pleacă din local însoţită de copil şi de mama ei.

Conform anchetatorilor, victima a fugit până la cel mai apropiat spital, unde a fost diagnosticată cu arsuri de gradul II şi III pe faţă, mâini şi gât. După ce a primit câteva îngrijiri medicale, ea a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, unde a rămas internată în secţia de Chirurgie Plastică Reparatorie. Acum, Poliţia este pe urmele bărbatului, care se pare că şi-a premeditat gestul, venind pregătit să-şi incendieze nevasta. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, el ar putea fi acuzat de vătămare corporală sau tentativă de omor.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.