Acasă Eveniment Şi-a incendiat propria locuinţă

Şi-a incendiat propria locuinţă

308
0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Crăcăoani, şi-a dat foc propriei case, în după-amiaza de 13 mai, din motive care urmează să fie stabilite de poliţişti. Incendiul a fost profocat pe la ora 16.30. La locul cu pricina s-au deplasat două echipaje de pompieri pietreni cu tot atâtea autospeciale de stingere şi altă echipă cu încă o maşină de la Detaşamentul de Pompieri Târgu-Neamţ. În urma incendiului au ars: locuinţa în cauză pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, zece mp din acoperişul unei bucătării de vară, 20 de metri dintr-un gard, mai multe bunuri materiale aflate în casă (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole vestimentare) şi actele de identitate ale proprietarilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Tot miercuri după-amiază, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect, as-a produs alt incendiu la o gospodărie din Timişeşpti. Pentru stingere au intervenit cinci echipaje de pompieri târgnemţeni cu patru autospeciale, localnicii şi voluntarii din Păstrăveni cu altă maşină.

De asemenea, la locul evenimentului a fost şi un echipaj SMURD (conform protocolului) în caz de nevoie. Flăcările au mistuit: acoperişul unei locuinţe pe 200 mp, acoperişul unei anexe pe 50 mp şi bunurile din aceasta, acoperişul altei constucţii pe 80 mp şi aparate electrocasnice / electronice, obiecte de mobilier, articole vestimentare şi documentele de identitate ale proprietarilor casei aprinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.