Acasă Economic Showroom „Volta“ la Piatra-Neamţ

Showroom „Volta“ la Piatra-Neamţ

2048
0
DISTRIBUIȚI

„Volta“ a deschis, ieri, primul showroom din Piatra-Neamţ, situat lângă Galleria Mall, pe strada Plăieşului, nr. 13. Magazinul mo-dern îşi întâmpină clienţii cu o gamă foarte largă de corpuri de iluminat, prize şi întrerupătoare, cabluri, sisteme de ventilaţie, iar specialiştii care îl deservesc oferă, pe lângă produsele de calitate, şi consultanţă în domeniu. Mai mult, la „Volta“, clienţii vor beneficia de cele mai inovatoare şi mai moderne soluţii de iluminat.

Fie că ridicaţi o casă sau vă modernizaţi locuinţa, echipa de profesionişti a „Volta“ vă ajută să alegeţi cea mai bună soluţie pentru lumina căminului: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior. La „Volta“ găsiţi, de asemenea, toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi materiale, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care „Volta“ o propune clienţilor: casa inteligentă.

Echipa de specialişti îi aşteaptă pe clienţi, aşadar, la showroomul „Volta“ din Piatra Neamt pentru a le oferi soluţii personalizate pentru sistemul electric al casei pe care o visează şi pentru modul ideal în care o pot ilumina.

Volta Piatra-Neamţ este o companie locală, ce a luat fiinţă în anul 2008, la care lucrează specialişti şi consultanţi în domeniul electric.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.